اسلیمینگ آبی

اسلیمینگ آبی

نمایندگی فروش کپسول های لاغری اسلیمینگ
اسلیمینگ آبی

اسلیمینگ آبی

نمایندگی فروش کپسول های لاغری اسلیمینگ

گرسنگی کاذب

تقریبا همه ما در مورد گرسنگی کاذب حرف های زیادی شنیدیم.

جدیدترین و ساده ترین تحقیقی که در مورد گرسنگی کاذب و واقعی انجام شده این است که :

.

یه روش دیگه هم که مختص خود من هست اینه که :

هر وقت احساس گرسنگی کردین آب بخورین اگر بعد از 10 دقیقه هنوز احساس گرسنگی کردین بدنتون واقعا نیازمند غذاست ولی اگر برطرف شده باشه یعنی گرسنگی کاذب و الکی بوده ، چون مغز در بیشتر موارد احساس گرسنگی و تشنگی رو اشتباه میگیرید.

.

فاصله بین میان وعده ها

فاصله زمانی بین وعده ها چقدر باید باشد؟

.

فاصله بین وعده های غذایی بیشتر ار سه ساعت نباشد!

خودن 5 تا 6 وعده در طول روز شامل : صبحانه ، ناهار ، شام ، میان وعده های بین وعده های اصلی الزامی است به طوری که فاصله خوردن ها بیشتر از 3 ساعت نشود.

میوه ، شیر ، خرما ، پنیر ، مغز ها ، سبزیجات ، و دمنوش بهترین میان وعده ها هستند.

از مصرف تنقلات پرکالری بپرهیزید.

** خوردن و آشامیدن میان وعده ها و وعده های اصلی به دفعات و در مقادیر کوچک سبب افزایش سوخت و ساز بدن و کمک به روند کاهش وزن می شود.

زمانیکه وعده ها و میان وعده در جای خود مصرف شوند قند خون تنظیم و عملکرد ذهنی تقویت می شود ، خستگی و عصبانیت کاهش میابد و واکنش های روحی و روانی مناسب تری خواهیم داشت.

.

هورمون انسولین

نقش هورمون انسولین و لپتین در چاقی چیست؟

.

**رابطه انسولین و چاقی:

انسولین یکی از هورمون هایی است که تاثیرات مختلفی در متابولیسم و دیگر اعنال بدن می گذارد.

وقتی ماده غذایی مصرف می کنید، خصوصا اگر قند زیادی داشته باشد ، انسولین ترشح می شود و با گرفتن قند از خون و ذخیره آن به صورت گلیکوژن ، قند خون را کاهش می دهد.ذخیره قند به صورت تجمع گلیکوژن در سلول های ماهیچه ای به عنوان یک منبع سوخت و در کبد خواهد بود.مازاد قند به صورت چربی ذخیره خواهد شد.

همچنین با اثر به بافت های چربی ، استفاده از چربی به عنوان منبع سوخت را متوقف می کند. در صورتنبود یا کمبود انسولین در خون ، بدن از چربی به عنوان منبع سوخت استفاده می کند.

.

نان جو و لاغری

نان جو و لاغری

.

**مفید ترین نونیه که می تونید بدون نگرانی از چاقی مصرف کنید.

اگه دیابت ، فشار خون یا کلسترول بالای خون دارید ، هیچ هدیه ای به اندازه نون جو نمی تونه خون سرخ تو رگاتون رو خوشحال کنه.

با جایگزین کردن نون جو یا اضافه کردن اون تو بخشی از رژیم غذایی تون بدن شما کلید گنجینه ای از مواد مغذی رو به دست میاره.

جو رو بعد از چیدن تو چند مدل مختلف آسیاب و تبدیل به آرد می کنن ، که به بهترین و مرغوب ترین نوع اون جو سبوس داره، این جو رنگ تیره ای داره.

بهترین نان جو ، کم ترین نمک رو داره. خوردن دو سه تیکه از این نون چربی خون رو تنظیم می کنه ، فشار خون رو در حد نرمال نگه می داره ، تولید و ترشح انسولین رو بیشتر می کنه و در نتیجه قند خون رو کاهش میدهد ،دیوار معده رو تمیز می کنه و به کارای دستگاه گوارش هم یه سر و سامونی میدهد ، مانع چاقی میشود ، خطر سکته رو کاهش می دهد، حافظه رو تقویت میکنه و با ویتامین B فراوانی که داره پوست و مو رو درخشان میکند و این یعنی زیبایی و سلامت بیشتر.

.